Bij Haeneveld begrijpen we de kracht van een goede maaltijd en de magie van een gastvrije sfeer. Gelegen in het hart van een idyllische omgeving, is Haeneveld een bestemming waar culinaire passie en huiselijke gezelligheid elkaar ontmoeten.

Onze keuken is het kloppende hart van Haeneveld, waar de liefde voor lokale producten en klassieke gerechten met een eigentijdse twist centraal staat. Onze chefs halen inspiratie uit de rijke tradities van de Belgische keuken, terwijl ze tegelijkertijd durven te experimenteren met moderne technieken en wereldse invloeden. Dit resulteert in een menu dat zowel vertrouwd als verrassend is, en altijd seizoensgebonden.

De ambiance van Haeneveld is er een van ongedwongen elegantie. Of u nu plaatsneemt in ons sfeervol ingerichte restaurant of kiest voor een tafel op ons uitnodigende terras, u zult zich onmiddellijk thuis voelen. Onze medewerkers staan garant voor een warme ontvangst en persoonlijke service die uw ervaring compleet maakt.

Bij Haeneveld is elke gelegenheid bijzonder. Of u nu een intiem diner plant, een familiefeest organiseert of gewoon wilt genieten van een ontspannen lunch, wij zorgen ervoor dat elk bezoek memorabel is. Ook voor zakelijke bijeenkomsten bieden wij een stijlvolle setting met alle nodige voorzieningen.

Onze passie voor gastvrijheid strekt zich verder uit dan het restaurant. Haeneveld is ook een plek waar u kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Onze prachtige kamers bieden een rustgevende accommodatie voor wie op zoek is naar een verkwikkende overnachting in een landelijke omgeving, met alle comfort van dien.

Wij nodigen u uit om de charme van Haeneveld zelf te komen ontdekken. Laat u verrassen door onze keuken, laat u verwennen door onze gastvrijheid en maak van uw bezoek een ervaring om te koesteren.

Tot binnenkort bij Haeneveld, waar elke maaltijd een verhaal is en elke gast een vriend.